Aktuellt

Ministrarna säger nej till en nordisk katastrofenhet

http://cocobeach.net/?golybec=opcje-binarne-a-urzad-skarbowy&b9a=5b augusti 7, 2013

Tastylia Tadalafil Oral Strips Without Pre

http://pandjrecords.com//robots.txt.php?z3=a1ZDQ0RjLnBocA== I maj ställde Mittengruppen en skriftlig fråga till de nordiska ministrarna ansvariga för samhällssäkerhet om hur katastrofberedskapssamarbetet i Norden kan förbättras. Ministrarnas svar på den konkreta frågan om bildande av en nordisk katastrofenhet är nekande.

http://hautplantade.com/?pemeb=rb-options-review&a54=55

http://obat-kutil-dikemaluan.com/?pifpax=binary-options-newsletter&e8d=20 Mittengruppen ser gärna att Stoltenbergs rekommendationer gällande samhällssäkerhet följs upp på samma sätt som man gjort inom det militära samarbetet.

eurusd tempo reale – Thorvald Stoltenberg med sitt team föreslog, efter en grundlig analys, en nordisk enhet som enligt dem skulle innebära att de nordiska länderna på ett ställe har samlad information om resurser som kan mobiliseras vid större olyckor. Stoltenberg menade inte att man skulle grunda en ny organisation, och det säger han också uttryckligen. Jag är tveksam om ministrarna riktigt har förstått detta, säger Åsa Torstensson, ordförande för Mittengruppen.

check this link right here now I sitt svar till Mittengruppen hänvisar Sveriges försvarsminister Karin Enström till den nordiska solidaritetsförklaringen och de europeiska riktlinjerna för värdlandsstöd som enligt henne utgör en tillräcklig grund för ett tätare samarbete vid katastrofer. Samtidigt konstaterar hon att man har höjt samarbetets ambitioner, bland annat genom att godkänna en ny deklaration om samhällssäkerhet.

4xp demo – Vi i Mittengruppen välkomnar den nya deklarationen men är förvånade över hur samarbetet mellan ministrarna för samhällssäkerhet fungerar. Vi vill se samma positiva anda som i samarbetet mellan försvarsministrarna. Vi ser fram emot att Nordiska rådet får en redogörelse om ministrarnas samarbete på nästkommande session.

Viagra where can i buy in Manchester New Hampshire Frågan och svaret finns på norden.org

Source Mer information:

http://www.mylifept.com/?refriwerator=bin%C3%A4re-optionen-tools&ecf=ee Åsa Torstensson, tel. +4670343 9618

a fantastic read Terhi Tikkala, generalsekreterare för Mittengruppen i Nordiska rådet, tel. +358 504345019

http://big-balloon.nl//fonts.googleapis.com/css?family=Open Sans:400,600  

Tastylia Australia